Midsommar i midnattssol


Sju sorters blommor, inte under kudden men väl på bordet.  Foto: CL

Midsommarhelgen innehöll de viktigaste ingredienserna för ett minnesvärt firande.
Naturen, midnattsolen, björkris, sillarna, laxen, jordgubbarna och rimfrostig kryddsnaps.
Hann prata med en mängd människor och ta del av spännande levnadsöden. När man tänker tillbaka på olika platser man besökt så är det  människorna man kommer ihåg allra bäst. Till exempel tyska familjen vid Siljan, fransmannen vid Ålandsfärjan, skåningarna i Heligenhafen, Hannoverparet vid Moseldalen..... and so on.
Tar alla tillfällen i akt för givande samtal.
Tillsammans med goda vänner tog vi promenad på klipporna upp till forsen och passerade 2 hängbroar över dånande vattenmassor. I medhavd ryggsäck fanns lilla kaffetåren som intogs i strålande sol.
På kvällen invigdes den lilla skogskaffepannan över elden, numera döpt till Kofi Annan (inte Kaffepannan) av vitsiga eldstadsbesökare....

 
Knytkalas vid midsommarbordet.                            Kofi Annan.


Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Fin och väldigt midsomrig bild!

2009-06-23 @ 06:45:18
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Kjell

Hej på er.

Allt är inte förlorat för att halva vinflaskan är urdrucken. Bra namn på "Kofi Annan", du fick väl en liten släng av Göteborgshumorn när ni åkte förbi här nere. Tack för lånet av Diana under Midsommarhelgen, hon hade med sej några riktigt bra sillinläggningar. Vi var visseligen tvungna att skölja ner sillarna, men de smakade underbart. Ha en fortsatt trevlig och varm sommar önskar Ingela och Kjell i Varberg.

2009-06-25 @ 11:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0